nuffnang

Friday, October 24, 2008

Akhirnya dah raya......

Salam,

Akhirnya setelah berhempas pula aku berpuasa, berjaya juga aku menghabiskan puasa enam ni. Orang kata puasa nam ni ibarat puasa setaun. Orang tua-tua la yang kata. Tapi, amalan ini memang dibuat oleh umat Islam.

Dalam seminggu dua ni, banyak sungguh open house. Alhamdulillah, rezeki memang terbentang luas. Terima kasih kerana menjemput kami semua (warga rumah sewa im 6). Masakan semua sedap2. Nasi dagang, nasi beriani, spageti, lontong, soto, satay dan banyak lagi la.

Semalam, D'ezora Catering mendapat tender untuk nasi beriani, ayam goreng berempah dan mix. Bagi yang tak tahu, mix itu ialah french fries yang dimasak berserta hotdog and telur. Memang mantapla mix ni, mendapat banyak permintaan. Kalo nak order pe2, just contact je. Insyallah, kami akan mencuba. Terima kasih kepada Nurilahi dan Candlesky di atas galakan anda.

So, next week, another tough road will be ahead of us. Most uni's will begin their final exam. Good luck to you guys.

P.s: some guys can cook better than girls but they cann't overcome their mother. A mother's cooking is something that no one can surpass. It's a fact from MNM.haha

6 comments:

Master J said...

hehehe btl bro..mskan mak tiada tandingan..

nurilahi said...

fakta MNM yang bawah skali sgat tepat :D

Sebab mak masak penuh kasih sayang, nak2 plak kasih sayang takde sape leh celen

hehe

boleh promote neh bro :D

szakif said...

ok. sangat setuju. :D

nabil, aku nak order mix tu. tapi free ah~ ala.. member2.. :P

MNM said...

hahaha.

to jay: a mum cooking is delicouso than mine

hasan: yes, i agree with you

szakif: boleh je.anytime, anywhere( tp kalo x da coverage sori la ye) tak lama lagi perniagaan im 6/2 akan berkembang dari designning to catering...... hahaha...

As said...

wel..i guess so too nabilah..


designing > repairing > catering :D

candlesky said...

huuu...
1 point..
masakan berbeza antara negeri walau kita rakyat malaysia d bwh 1 bumbung...=)
ada yg buh 'baby c0rn' dlm dalca, ada yg x..ada yg buh kacang dal, ada yg x...heeeee

dr situlah menampakkan warna-warni nye..huuu